Home » Business » Servicii în premieră pentru Bârlad, oferite de firma unui tânăr recent întors din Marea Britanie

Servicii în premieră pentru Bârlad, oferite de firma unui tânăr recent întors din Marea Britanie

Un bârlădean s-a întors acasă după 15 ani de experiență în construcții, dobândită în Italia și Anglia, pentru a pune pe picioare o afacere cu un obiect de activitate inedit pentru Bârlad.

Răzvan Onofrei are 33 de ani și, de aproape șase luni, încearcă să implementeze în orașul natal un concept nou. După patru ani în care societatea sa, CMR LONDON, a funcționat cu succes la Londra, întreprinzătorul bârlădean s-a gândit că ar fi momentul să se întoarcă în țară și să lucreze pentru concitadinii săi, oferindu-le un pachet de servicii diversificate și avantajoase ca preț. Practic, firma execută toate lucrările posibile într-un apartament sau într-o casă, iar la final îi predă cheia clientului oferindu-i satisfacția unor servicii ireproșabile.

„M-am întors acasă cu încrederea că, dacă serviciile prestate de societatea pe care o conduc s-au bucurat de succes în Anglia, ele vor fi  apreciate și de români, în speță de bârlădeni și locuitorii județului Vaslui. Toată lumea mi-a spus că nu o să reușesc să îmi mențin afacerea, dar eu mă încăpățânez să cred ca voi izbuti. Îmi întărește această convingere realitatea existentă la această oră, aceea că în România, ca și la Bârlad, nu mai găsești meseriași adevărați: zidari, tâmplari, faianțari, instalatori etc. Firma mea, CMR LONDON, asigură servicii de curățenie, mutări, renovări. De fapt, execută o paletă largă de servicii, inclusiv construirea de case la roșu, la gata, chiar și mobilate parțial. Cred că bârlădenii au nevoie de aceste servicii,  de acest nou concept, obișnuit în Occident, dar necunoscut în Moldova și la Bârlad.”, ne-a declarat Răzvan Onofrei.

Lucrări de maximă calitate, garantate cinci ani

Curajosul întreprinzător a dezvăluit că lucrează cu o echipă de oameni foarte buni și că firma sa oferă garanție de cinci ani la lucrări.  CMR LONDON colaborează, de asemenea, și cu o societate din Harghita, care construiește case din lemn pe structură ușoară, cu respectarea tuturor normelor europene, case pe care occidentalii, dar nu numai ei, le preferă datorită proprietăților pe care le au. Prețul unui metru pătrat de casă din lemn, la gata, este de 450 euro/mp, în condițiile în care proprietarul nu trebuie decât să vină să își instaleze mobila.

Răzvan Onofrei spune că dacă pe piață un metru construit costă intre 500 și 750 de euro, firma sa funcționează cu un tarif mai mic, cuprins între 310 și 500 de euro pe metru pătrat. Asta nu înseamnă că face rabat la calitate.

„Experiența mea în construcții îmi permite să ofer calitate lucrărilor cerute de clienți. Eu vând calitate. În Occident orice ban se justifică prin calitate. Nu îmi doresc decât ca la finalul unei lucrări, toată lumea să fie mulțumită. Și, credeți-mă, până acum așa s-a întâmplat. Poate că oamenii cred că este mai rentabil să lucrezi cu o persoană fizică, însă uneori este greu să găsești un meseriaș bun și, din păcate, nu puțini sunt cei care schimbă vreo doi-trei până când găsesc persoana care să le finalizeze lucrarea. Observ că bârlădenilor le este teamă să își renoveze casa sau să solicite servicii de curățenie unei firme. Consideră că este mai scump. Este posibil ca serviciile să fie cu 10-15% mai scumpe (la fel ca și unii meseriași), dar rezultatul este unul superior, prin calitatea oferită de o echipă care lucrează responsabil, care oferă garanție și care respectă termenul de finalizare a lucrării stabilit inițial.”, a adăugat Răzvan Onofrei.

Tânărul inteprinzător a considerat că este momentul să intre pe piață cu o astfel de afacere în clipa în care, întors acasă, a constatat că meseriașii cu care vorbise să îi renoveze apartamentul au făcut o lucrare de mântuială. Această întâmplare i-a dat puterea să meargă mai departe și să vină  în sprijinul bârlădenilor care doresc să  își renoveze sau construiască imobilele în care locuiesc, cu meseriași profesioniști și de cuvânt.

Cei interesați pot contacta firma CMR London la numărul de telefon 0720 040 070, la adresa de e-mail cmrbarlad@gmail.com, sau pe Facebook.

„Nu am venit să mă îmbogățesc, ci să trăiesc decent de pe urma unei afaceri în care am investit bani și mult suflet.  Atâta vreme cât oamenii care apelează la mine, atât persoane fizice cât și societăți, sunt mulțumiți de serviciile pe care CMR LONDON le prestează, atunci pot spune că mi-am atins scopul.”, a concluzionat Răzvan Onofrei. (Mihaela NICULESCU)

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*