Home » Social » Incendiu la o locuință din Moara Domnească de la scânteile ieșite dintr-un coș de fum deteriorat

Incendiu la o locuință din Moara Domnească de la scânteile ieșite dintr-un coș de fum deteriorat

Un incendiu puternic a cuprins, marți, o locuință din localitatea Moara Domnească (Văleni), de la scânteile ieșite pe un coș de fum deteriorat care au aprins o parte din podul casei. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca flăcările să fie oprite înainte de a se extinde la întreaga gospodărie, proprietara imobilului reușind să se salveze la timp.

Seria incendiilor de sezon continuă în județul nostru, din fericire fără a se înregistra și victime. De această dată este vorba de o locuință cuprinsă de flăcări în localitatea Moara Domnească, situată la câțiva kilometri nord de municipiul Vaslui. Imobilul a luat foc de la scânteile ieșite pe coșul de fum deteriorat, afectând o parte din acoperișul din lemn al clădirii. În scurt timp, incendiul s-a extins, fiind chemați în ajutor pompierii de către o vecină care a sunat la numărul de urgență 112.

La intervenție, au fost alocate două autospeciale de intervenție cu apă și spumă. De asemenea, înaintea echipajelor noastre a ajuns Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Văleni, care a venit în sprijinul pompierilor militari. Intervenția a fost promptă astfel încât incendiul a fost izolat, fără a se extinde la întreaga locuință”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca pagubele să fie minime. Astfel, au ars tencuiala și tavanul dintr-o singură cameră de locuit. În plus, proprietara imobilului nu a fost afectată de incendiu.(Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

%d blogeri au apreciat: