Home » Administratie » Primăria Vaslui va achiziționa încă două microbuze moderne. Vor fi introduse noi trasee de transport public în oraș

Primăria Vaslui va achiziționa încă două microbuze moderne. Vor fi introduse noi trasee de transport public în oraș

Două microbuze noi pentru transportul public de călători vor fi achiziționate de autoritățile locale din Vaslui, după ce s-a dovedit eficiența primelor mijloace de transport identice cumpărate recent de municipalitate. Noile mijloace de transport vor fi introduse pe posibile trasee noi, pe acolo pe unde nu pot pătrunde autobuzele.

Transportul public local din Vaslui se înoiește continuu. Până la achiziționarea viitoarelor troleibuze și autobuze electrice din fonduri europene, primăria a decis să cumpere încă două microbuze noi, după ce primele două astfel de mijloace de transport în comună s-au dovedit a fi foarte eficiente.

Ne dorim lărgirea sferei traseelor pe care se desfășoară în prezent transportul în comun în municipiu. Marele avantaj al acestor microbuze este că pot pătrunde și pe trasee noi, mai greu accesibile, cum ar fi străzi înguste, unde nu pot pătrunde autobuzele”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

Noile trasee pe care ar putea circula viitoarele troleibuze sunt strada Dimitrie Cantemir, suburbia Bahnari și strada Valentin Silvestru. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*