Home » News » Accident pe trecerea la nivel cu calea ferată

Accident pe trecerea la nivel cu calea ferată

Impact la trecerea la nivel cu calea ferată, în localitatea Brăhășoaia, comuna Ștefan Cel Mare.

Astăzi, în jurul orei 15.20, Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale la un accident în care a fost implicat un autoturism ce a fost surprins de trenul IR 16067 Ploiești – Iași, la trecerea la nivel cu calea ferată.

În autoturism se afla doar conducătorul auto, care s-a autoevacuat și, din fericire, a scăpat nevătămat, neavând nevoie de îngrijiri medicale. Trenul și-a continuat deplasarea, însă autoturismul a fost serios avariat în partea din față.

„Autoturismul înmatriculat în județul Vaslui era condus de un bărbat de 30 de ani din Vulturești, care se deplasa către localitatea Ștefan cel Mare, iar la trecerea la nivel cu calea ferată nu s-a asigurat, fiind surprins de trenul Inter Regio Ploiești-Iași. Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei și 6 puncte de penalizare. Atât conducătorul auto cât și mecanicul de locomotivă au foste testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri”, a declarat, pentru Est News, Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*