Home » News » Incendiu la un magazin Lidl din Bârlad

Incendiu la un magazin Lidl din Bârlad

Din cauza unui scurtcircuit, o magazie a supermarketului Lidl din zona Pieței „Sf. Ilie” a luat foc. Din fericire, pompierii au stins destul de repede flăcările iar pagubele sunt minore.

Azi noapte, aproape de miezul nopții, un angajat al firmei de pază care asigură securitatea supermarketului a observat rapid incendiul și a sunat la 112. După un minut de la preluarea apelului, pompierii au plecat la fața locului și într-o oră incendiul a fost lichidat.

„Apelul a fost înregistrat la 23.53, iar la 23.54 echipajul de pompieri a plecat din dispozitiv. S-a intervenit cu  două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică, 12 subofițeri și un ofițer, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un depozit al supermarketului Lidl. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta în forma incipientă la nivelul magaziei, un spațiu de 1000 m. p. fiind inundat de fum. S-a acționat pentru stingerea și evacuarea fumului și a gazelor toxice și fierbinți. Cauza posibilă a incendiului este un scurt-circuit apărut la o ladă frigorifică. Au fost degajate cantități foarte mari de fum și gaze toxice.”, ne-a declarat Marian Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Nu au ars decât o ladă frigorifică, o cantitate mică de alimente și câteva cartoane. Nu au fost pagube materiale importante, și nu s-au înregistrat victime. (Mihaela NICULESCU)

 

About admin

%d blogeri au apreciat: