Home » Administratie » Ultima oră! Vântul puternic a distrus până acum trei acoperișuri la Bârlad (Foto/Video)

Ultima oră! Vântul puternic a distrus până acum trei acoperișuri la Bârlad (Foto/Video)

Două echipe ale Detașamentului de Pompieri Bârlad intervin  la degajarea unui acoperiș care a fost distrus parțial din cauza rafalelor puternice de vânt. S-a întâmplat la un bloc situat pe Bulevardul Epreanu, în vecinătatea sediului ALOFM.  Un locatar al unui bloc vecin  a sunat la 112  după ce a observat cum vântul a smuls acoperișul.

La fața locului au ajuns două mașini de intervenție, o autoscară și o autospecială a ISU, interveția fiind în plină desfășurare. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, întrucat pompierii au ajuns înainte ca acoperișul să se desprindă de tot.

De asemenea, pompierii au fost solicitați în urmă cu câteva minute să intervină la un bloc din zona CEC Centru și la un bloc din zona Gura Leului, ale căror acoperișuri au fost avariate de vânt. Țigla s-a desprins și există riscul să accidenteze trecătorii.

Rafalele de vânt înregistrate astăzi la Bârlad readuc în atenția autorităților și a populației faptul că foarte multe acoperișuri sunt construite fără autorizație. (Mihaela NICULESCU)

About admin

%d blogeri au apreciat: