Home » Administratie » Te gândești la viitorul tău? Alege cariera militară !

Te gândești la viitorul tău? Alege cariera militară !

Perioada de înscriere online a candidaţilor pentru cursurile de formare a ofiţerilor şi subofiţerilor în activitate, precum şi pentru programele de formare profesională iniţială a soldaţilor şi gradaţilor profesionişti din anul 2020 a fost prelungită, din data de 29.04.2020, până la data de 15.05.2020, anunță Centrul Militar Judeţean (CMJ) Vaslui

ATENŢIE!  Înscrierea se poate face numai de la distanţă, prin contactarea personalului recrutor la numărul de telefon 0235.315.309, zilnic, de luni până vineri, între orele 08.30 – 16.30, marţi între orele 10.30-18.30, precum şi online, prin trimiterea unui e-mail pe adresele  Centrului Militar Judeţean Vaslui recrutare_vaslui@mapn.ro sau um_02564@mapn.ro, cu numele, prenumele, datele de contact (adresă, număr de telefon), data naşterii, studii absolvite sau în curs de absolvire, precum şi categoria de personal/instituţia de învăţământ la care vrei să te înscrii.

Numărul de locuri scoase la concurs, pe categorii de personal, sunt următoarele:

  •   pentru cursul de formare a ofiţerilor/subofiţerilor în activitate:

– 5 locuri pentru ofiţeri;

– 137 locuri pentru subofiţeri;

  • pentru soldaţi-gradaţi profesionişti – 2810 locuri.

După încetarea stării de urgenţă se vor relua activităţile de susţinere a probelor de selecţie (testarea psihologică şi probele sportive), examinarea medicală şi finalizarea dosarului de candidat.

Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro, precum şi pe paginile de facebook Recrutare MApN şi Centrul Militar Judeţean Vaslui. (Cristian DIMA)

 

 

                            

About Cristian Dima

%d blogeri au apreciat: