Home » Administratie » Trei șoferi, prinși în județ fără permis de către polițiști în mai puțin de două zile
Politia rutiera

Trei șoferi, prinși în județ fără permis de către polițiști în mai puțin de două zile

Trei șoferi fără permise au fost prinși, în mai puțin de două zile, de către polițiști pe raza județului Vaslui în timp ce-și conduceau mașinile, unul fiind și sub influența alcoolului. Toți conducătorii auto s-au ales cu dosare penale, unul dintre ei primind și amenzi în valoare totală de 4.175 de lei, inclusiv pentru nerespectarea ordonanțelor militare.

Pandemia de coronavirus nu-i ține în casă pe șoferii aventurieri, care nu se tem nici măcar de numeroasele filtre de control ale oamenilor legii întreprinse în ultima perioadă. Este și cazul a trei șoferi, depistați de către polițiști într-un interval de 30 de ore, în timp ce conduceau fără a deține permis ori aveau acest drept suspendat. Primul prins în ofsaid a fost un tânăr de 27 de ani, din municipiul Vaslui, depistat în trafic cu dreptul de a conduce suspendat de către agenții rutieri din cadrul Poliției Municipale Huși. Câteva ore mai târziu, a fost depistat în trafic, pe raza satului Crețeștii de Sus, un bărbat de 55 de ani, din localitate, care nu deținea permis de conduce pentru nicio categorie. A doua zi, a venit rândul unui tânăr de 24 de ani, din județul Teleorman, să dea explicații pentru lipsa permisului, în timp ce a fost oprit de polițiști pe strada Decebal, din municipiul Vaslui. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Italia și, la testarea alcooscopică, s-a constatat că băuse, în condițiile în care avea o alcoolemie de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cele trei situații, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis. Totodată, tânărul de 24 de ani a fost amendat cu suma totală de 4.175 lei pentru încălcarea restricțiilor de circulație prevăzute de ordonanțele militare, conducere sub influența alcoolului dar și pentru lipsa documentelor prevăzute de legislația rutieră în vigoare. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: