Home » Administratie » Bărbat infirm, cu pensie de 380 de lei pe lună, fără bani de tratament pentru cancer. Primarul de Șuletea face apel la populație

Bărbat infirm, cu pensie de 380 de lei pe lună, fără bani de tratament pentru cancer. Primarul de Șuletea face apel la populație

Un bărbat infirm, părăsit de soție și copii care au plecat în Anglia, nu are bani pentru a-și face tratamentul împotriva cancerului la gât cu care a fost diagnosticat, în condițiile în care singurul său venit este pensia de handicap de 380 de lei. Primarul de Șuletea, Ciprian Tamaș, face apel la oamenii cu suflet să-l ajute pe consăteanul său prin donații, indiferent în ce constau acestea.

Marian Corodescu, căci despre el este vorba, este vecinul meu din Rășcani. Om vrednic o viață, harnic și la locul lui mereu, Marian a avut o soarta vitregă! Căsătorit și tată a trei copii, a avut ghinionul ca soția să îi plece la muncă în străinatate, apoi…a urmat divortul, iar copiii au plecat si ei dupa mama, Marian rămânând singur în casa părintească de la țară! Muncea peste tot, fierar betonist de bază, lemnar, dulgher și priceput la orice altă treabă, necazurile nu mai conteneau să se oprească și acum câțiva ani, i-a fost amputat un picior! Și așa, într-un picior, Marian muncea mai mult decât alții!”, este începutul de poveste al bărbatului postată pe pagina sa de socializare de către primarul de Șuletea, Ciprian Tamaș.

Pentru handicapul său, statul i-a făcut o pensie de 380 de lei. Și cum un necaz nu vine niciodată singur, Marian Corodescu a fost diagnosticat recent cu cancer. ”În primăvara asta, Marian avea probleme cu gâtul…se sufoca, nu mai putea sa vorbească! L-am dus la medici de specialitate și, ceea ce bănuiam, s-a confirmat: are cancer la gât! Ambulanța Primăriei îl duce mereu la spitale, la Iași, acum la Bârlad, la chimioterapie! Mereu am făcut cheta și l-am ajutatși cu bănuți, când vezi câtă dorință de viață are, nu ai cum să nu ajuți! Nu este pierdut absolut deloc, are psihicul tare și gândește numai pozitiv! Ne rugăm pentru sănătatea lui, dar aș vrea și eu să întreb oamenii mari din sistem dacă ei ar putea trăi cum o face Marian, cu 380 de lei pe lună”, se întreabă retoric ediulul de Șuletea.
De aceea, primarul Tamaș face apel la oamenii cu suflet să-l ajute pe Marian Codescu, fiecare cu ce poate. Pentru orice donație, bărbatul poate fi contactat la numărul de telefon 0767258239. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*