Home » Administratie » Viziere pentru personalul medical din întreaga țară, confecționate la Bârlad cu un aparat cumpărat de Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși

Viziere pentru personalul medical din întreaga țară, confecționate la Bârlad cu un aparat cumpărat de Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși

Un aparat de producere a vizierelor pentru personalul medical aflat în prima linie în lupta cu noul coronavirus a fost achiziționat cu peste 15.000 de lei de către Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși. Echipamentul și este folosit deja de către Grupul #voluntariat Bârlad, coordonat de Dan Albu, cel care se va ocupa și de producerea și distribuirea vizierelor către unitățile sanitare din județ și întreaga țară.

Episcopia Hușilor se implică tot mai mult în ceea ce înseamnă într-ajutorarea spitalelor din județ pentru ca personalul medical să poată face față provocărilor în lupta cu noul coronavirus. Pe lângă donarea unor echipamente și importante sume de bani, reprezentanții bisericii au oferit acum, prin Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși, un aparat pentru confecționat viziere de protecție. Întregul echipament a costat 15.179 de lei, fiind dat în folosință Grupului #voluntariat Bârlad, care va confecționa și distribui aceste echipamente atât în județ cât și în țară.

Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși are un parteneriat cu acest grup pentru ajutorarea celor care suferă din cauza actualei pandemii. În felul acesta, au fost sprijinite categoriile cele mai expuse, respectiv medici, asistenți, infirmieri, ambulanțieri, polițiști, militari etc. Pentru această achiziție, mulțumim în mod deosebit oamenilor de bine, sponsorilor și tuturor celor care sprijină fiecare demers social al Asociației”, a menționat părintele Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

Campania ”Împreună ajutăm spitalele din Vaslui”, derulată de Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși, poate fi sprijinită în continuare cu donaţii prin SMS. Se pot dona 2€ trimiţând, din orice reţea un SMS, la numărul 8837, cu textul „VASLUI”. Nu se percepe TVA pentru aceste donaţii în nicio reţea, fie că este vorba de abonamente sau cartele preplătite. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*