Home » Administratie » Panică într-un bloc din vecinătatea Spitalului Vaslui din cauza unui incendiu. Mai multe persoane, evacuate

Panică într-un bloc din vecinătatea Spitalului Vaslui din cauza unui incendiu. Mai multe persoane, evacuate

Mai multe persoane au fost evacuate dintr-un bloc din cartierul 13 Decembrie, din zona de nord a municipiului Vaslui, după ce un apartament a luat foc din cauza proprietarului care a lăsat o lumânare să ardă într-un ghiveci din plastic. Din fericire, pagubele au fost minime datorită intervenției prompe a pompierilor militari vasluieni.

Panică în blocul 414, de lângă Spitalul Județean de Urgență Vaslui, în urma inundării cu fum a imobilului de la un incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul III. Locatarii au început să iasă din locuințe din cauza aerului irespirabil, chemând în ajutor pompierii militari prin apel la numărul de urgență 112. În consecință, Detașamentul Vaslui al Inspectoratului pentru Situații de Urgență a trimis la incendiu două autospeciale, respectiv una de stingere cu apă și spumă și o autoscară, precum și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o cameră a apartamentului, întregul imobil fiind inundat cu fum. Au fost evacuate cinci persoane și s-a deschia trapa pentru evacuarea fumului și a gazelor toxice. Incendiul a fost lichidat fără probleme, pagubele în apartament fiind minore”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Elvis Piruș.

În urma anchetei desfășurată la fața locului, pompierii au stabilit drept cauză a incendiului focul deschis în spațiu închis. În fapt, proprietarul imobilului a lăsată o lumânare sa ardă într-un ghiveci din material plastic. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: