Home » Administratie » Un copil de 12 ani și mama acestuia, dați dispăruți de poliție după două luni de la plecarea acestora de la domiciliu

Un copil de 12 ani și mama acestuia, dați dispăruți de poliție după două luni de la plecarea acestora de la domiciliu

Un copil de 12 ani și mama acestuia de 43 de ani, din comuna Alexandru Vlahuță, au fost dați dispăruți la Poliție de către soțul femeii la două luni de la plecarea voluntară de la domiciliu a celor doi. Oamenii legii încearcă acum să dea de urma lor, fără a exista, însă, suspiciuni de comiterea vreunei infracțiuni.

Poliția vasluiană a intrat în alertă după ce o femeie de 43 de ani, împreună cu fiul său de 12 ani, au dispărut de la locuința lor din Alexandru Vlahuță. Cel care a sesizat plecarea voluntară a celor doi de acasă a fost tatăl copilului, la două luni de la părăsirea domiciliului conjugal de către soția sa.

În ziua de 10 martie 2020, Spînu Vasilica Simona, în vârstă de 43 ani, din comuna Alexandru Vlahuță, județul Vaslui, a plecat voluntar de la domiciliu, împreună cu fiul ei, Spînu Vlad Andrei, în vârstă de 12 ani, din aceeaşi localitate și nu s-au mai întors până în prezent”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene Vaslui.

La data dispariției, Spînu Vasilica Simona era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni albaștri, geacă de tip vestă de culoare gri și era încălțată cu ghete negre din piele. Ca semnalmente, femeia are o înălțime de aproximativ 1,6 metri, greutate aproximativă de 65 kg, părul lung și negru, ochi căprui. Spînu Vlad Andrei era îmbrăcat cu trening de culoare albastră și era încălțat cu ghete negre din piele. Băiatul are o înălțime de aproximativ 1,6 metri, greutate aproximativă de 45 kg, părul scurt șaten, ochi albaștri. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: