Home » Administratie » Viacons Rutier Huși sprijină sistemul sanitar vasluian cu donații semnificative

Viacons Rutier Huși sprijină sistemul sanitar vasluian cu donații semnificative

Viacons Rutier Huși, una dintre cele mai importante firme în domeniul construcției de drumuri din județul nostru, a ajutat sistemul sanitar vasluian cu o serie de donații făcute către unitățile medicale care luptă împotriva coronavirusului. Pe lângă un autoturism nou, de 10.000 de euro, dat cu titlu gratuit Direcției de Sănătate Publică Vaslui, societatea hușeană condusă de directorul general Ioan Ciomaga a mai oferit 30.000 de lei Spitalului Municipal ”Dimitrie Castroian” Huși și 10.000 de lei Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Conducerea societății Viacons Rutier Huși a înțeles necesitatea implicării, în această perioadă de grea încercări pentru întreaga omenire, în a sprijini financiar pe cei aflați în linia întâi în combaterea noului coronavirus. Încă de la începutul stării de urgență, firma a donat către trei instituții sanitare din județul Vaslui sume semnificative de bani, precum și un autoturism nou cu care inspectorii Direcției de Sănătate Publică să poată să-și desfășoare corespunzător activitatea în teritoriu, de multe ori în focarele de boală.

Viacons Rutier este alături de instituțiile mediale locale și a sprijinit financiar Spitalul Municipal Huși, Serviciul Județean de Ambulanță și Direcția de Sănătate Publică Vaslui. Ne punem toată încrederea în mâinile cadrelor medicale. Sunt eroii noștri, iar perioada aceasta este de mare încercare pentru ei. Sunt convins că se autodepășesc pe toate planurile să salveze vieți! Cu nădejde la Dumnezeu, vom depăși aceste momente dificile”, ne-a declarat directorul general al SC Viacons Rutier SRL Huși, Ioan Ciomaga.

Pentru a preveni apariția unor cazuri de îmbolnăviri în rândul salariaților care lucrează în foarte multe zone din județ, Viacons Rutier a luat măsurile corespunzătoare în cadrul companiei, fiind asigurat echipamentul de protecție tuturor angajaților, respectiv măști, mănuși și combinezoane, acolo unde este cazul. De asemenea, la sediul firmei din Huși au fost montate pentru salariați sisteme riguroase de dezinfecție. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: