Home » Administratie » Doi șoferi din Tutova, depistați de polițiști la un interval de doar 10 minute fără permis și în prag de comă alcoolică

Doi șoferi din Tutova, depistați de polițiști la un interval de doar 10 minute fără permis și în prag de comă alcoolică

Doi tineri de 28, respectiv 34 de ani, au ajuns în beciurile poliției pentru o noapte după ce au fost prinși în ofsaid în trafic de către polițiști, la un interval de doar zece minute, în timp ce conduceau mașini pe un drum comunal din Tutova. Ambii șoferi aveau alcoolemii record și nici unul nu deținea permis de conducere.

Lovitură dată de polițiști în comuna Tutova, acolo unde au depistat, la un interval de doar zece minute, doi șoferi în prag de comă alcoolică. Primul prins de oamenii legii a fost un tânăr de 28 de ani, din comuna Tutova, care, în urma testării cu aparatul alcoolscop, s-a constatat că avea o alcoolemie de 1,55 la mie în aerul expirat. La doar zece minute, polițiștii au avut surpriza să mai depisteze pe același drum un alt conducător auto, însă care avea o alcoolemie mai mică, de 1,00 la mie.

Niciunul din cei conducători auto nu dețineau permis de conducere. Ambii bărbați au fost conduși la spital pentru recoltarea celor două probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice”, ne-an declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii au decis reținerea celor doi șoferi teribiliști pentru o perioadă de 24 de ore pentru conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Ullterior, față de cei doi tineri s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: