Home » Administratie » Șoferii lăsați fără permis de polițiști pot să dea din nou teste pentru reducerea perioadei de suspendare

Șoferii lăsați fără permis de polițiști pot să dea din nou teste pentru reducerea perioadei de suspendare

Conducătorii auro din județul Vaslui care, în ultima perioadă, au rămas fără permise de conducere din cauza unor încălcări ale Codului Rutier, cum ar fi depășirea vitezei legale sau neacordarea de prioritate, pot din nou, după ieșirea din starea de urgență, să-și reducă perioada de suspendare a permisului de conducere. Testările se vor face doar în primele două zile din săptămână, la sediul Poliției Municipale Vaslui.

Încetarea stării de urgență pe 14 mai înseamnă și reluarea de către polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Poliției Județene Vaslui a testării șoferilor rămași fără permis în vederea reducerii perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce. Testul grilă de verificare a cunoaşterii regulilor de circulaţie de către conducătorii auto în vederea restituirii permisului de conducere reţinut ca urmare a savârşirii de către titular a unei contravenţii se va organiza săptămânal, în zilele de marți si sâmbătă, începând cu ora 09.00, la sediul Poliţiei Municipiului Vaslui.

Pentru limitarea transmiterii infecțiilor respiratorii acute și a potențialelor infecții cu coronavirus, adresăm rugămintea către cei care se vor prezenta pentru susținerea testelor să acorde atenție sporită măsurilor de prevenire care se impun pentru protecția lor și a celor din jur. În acest sens, persoanele care se vor prezenta la examinare trebuie să poarte măști și mânuși de protecție”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Pentru redobândirea permisului de conducere mai repede decât perioada stabilită de polițiști, șoferii vor trebui să obțină la testul grilă cu întrebări din legislația rutieră 13 din 15 răspunsuri corecte. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*