Home » Administratie » Scandal în stradă la Băcești, cu bătăi cu parul, uși distruse și victime la spital. Un agresor a fost reținut

Scandal în stradă la Băcești, cu bătăi cu parul, uși distruse și victime la spital. Un agresor a fost reținut

Mai multe persoane de etnie rromă au fost implicate într-un scandal monstru pe o stradă din Băcești, zarvă din care nu au lipsit bătăile cu parul, distrugerile de bunuri și victimele, un tânăr de 28 de ani ajungând la spital. Toate actele de violență au fost oprite de poliție, care a și reținut pe unul dintre agresori, un bărbat de 25 de ani, din localitate.

Țigănie în toată regula într-o mahala din localitatea Băcești, care s-a lăsat cu oameni la spital și cătușe. Protagoniști au fost mai mulți bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 40 de ani, care s-au luat la bătaie în mijlocul drumului. La un moment dat, un tânăr de 25 de ani l-a lovit cu parul pe un alt individ de 28 de ani, acesta ajungând cu ambulanța la spital pentru a primit îngrijiri medicale. Tot în același scandal, alți doi bărbați au intrat într-o casă, distrugând ușa de la intrare.

În această cauză, se desfășoară cercetări față de cinci persoane privind comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii liniștii publice. Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, urmând a fi stabilită și probată întreaga activitate infracțională săvârșită”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii au reținut pe agresorul de 25 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: