Home » Administratie » Victima accidentului feroviar de duminică, identificată. Bărbatul era din Vaslui și a lucrat la BNR

Victima accidentului feroviar de duminică, identificată. Bărbatul era din Vaslui și a lucrat la BNR

Victima accidentului feroviar de duminică dimineață din zona depozitelor Leguvas din municipiul Vaslui a fost identificată, fiind vorba de un localnic de 64 de ani care, pe vremuri, a lucrat la BNR. Bărbatul a fost recunoscut de către fiul său, fără a se ști, însă, motivele care l-ar fi determinat să recurgă la gestul suicidal.

La o zi de la tragedia petrecută pe calea ferată de la ieșirea din municipiul Vaslui spre suburbia Rediu, de pe drumul național DN 2F, polițiștii au reușit să stabilească cine este persoana care, așa după cum spun martorii, s-a aruncat în fața trenului în zona depozitelor en-gros Leguvas. Este vorba despre un bărbat de 64 de ani, din Vaslui, care, pe vremuri, a lucrat la filiala județeană a Băncii Naționale Române, fiind ultimul angajat înainte de desființare. Vasluianul a fost recunoscut cu greu de către fiul său, având în vedere numeroasele leziuni suferite în urma accidentului. Deocamdată, polițiștii nu ne-au precizat care ar fi fost motivele ce l-au determinat pe bărbat să se sinucidă. Ancheta este continuată de către lucrători din cadrul Poliției Transporturi Feroviare. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: