Home » Administratie » Minune în apropiere de Mănăstirea Florești: accident grav, cu microbuz răsturnat, fără nicio victimă

Minune în apropiere de Mănăstirea Florești: accident grav, cu microbuz răsturnat, fără nicio victimă

Nicio persoană nu a fost rănită în urma unui grav accident petrecut în apropiere de Mănăstirea Florești, după ce un microbuz care efectua o cursă regulată de transport călători s-a răsturnat pe șosea. Vinovat de producerea evenimentului rutier a fost șoferul microbuzului, un pensionar de 70 de ani, care a intrat cu viteză într-o curbă, polițiștii luând decizia amendării acestuia.

Cei opt călători și șoferul unui microbuz de transport călători au scăpat ca prin minune dintr-un accident de circulație, după ce autovehiculul s-a răsturnat pe o parte pe un drum județean din jumătatea de sud a județului Vaslui. Oamenii plecaseră din Bârlad și se îndreptau spre casă, în localitatea Florești. Numai că, la câțiva kilometri de satul lor, mai precis la intrarea în Morăreni, conducătorul microbuzului a pierdut controlul asupra direcției într-o curbă în care nu a redus suficient viteza. În consecință, autovehiculul s-a răsturnat pe o parte pe șosea, creând panică în rândul pasagerilor. Oamenii au reușit să iasă singuri din microbuz, fiind anunțate echipajele de intervenție prin numărul de urgență 112.

În momentul în care un echipaj de poliție de la Secția Rurală nr. 3 a ajuns la locul evenimentului rutier, mai erau doar doi pasageri în zonă, care au refuzat transportul la spital”, ne-a precizat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr.

Polițiștii l-au sancționat contravențional pe șoferul microbuzului, un bărbat de 70 de ani, din municipiul Bârlad. (Ionuț Preda)

About Buta Crina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Pasaj subteran la ieșirea din Vaslui spre Bacău

Autoritățile locale din Vaslui vor construi un pasaj subteran ...

400.000 de lei pentru serviciul urologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui

Persoanele care suferă de dureri din cauza calculilor renali ...

Peste 4.000 de elevi din municipiul Vaslui își vor primi bursele și pe perioada suspendării cursurilor

de Dănuț CIOBANU  Elevii unităților de învățământ preuniversitar de ...