Home » Business » Pfeiffer Timișoara a modernizat sistemul de apă și canal de pe mai multe străzi din municipiul Vaslui

Pfeiffer Timișoara a modernizat sistemul de apă și canal de pe mai multe străzi din municipiul Vaslui

Firma din Timișoara care execută lucrările de modernizare a sistemului de apă și canal din municipiul Vaslui și-a continuat lucrările și pe timpul stării de urgență. În ciuda întârzierilor contabilizate în prima parte de realizare a programului din cauza lipsei forței de muncă, constructorul a

finalizat lucrările de instalare a conductelor de canalizare, respectiv alimentare cu apă pe str. Lucian Blaga. De asmenea, pe străzile General Vasile Milea, Aurel Vlaicu și Stupinei au fost montate conductele de apă, urmând instalarea celor menajere și branșarea locuințelor cetățenilor  la aceste servicii.

”În cursul acestei luni, constructorul lucrează pe str. Ion Adam (instalarea conductei de canalizare menajeră și branșamente utilizatori), Alecu Beldiman (realizare branșamente), în Viișoara – str. Crinului (canalizare) și str. Egalității (branșamente apă), Brodoc – str. Nicolae Titulescu și realizare subtraversare str. Constantin Brâncoveanu și în Rediu  – str. Revoluției (aducere la starea inițială a terenului la finalizarea lucrării)”, a precizat Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui.

În data de 18 aprilie 2019, SC Ludwing Pfeiffer SRL Timișoara început lucrările din cadrul proiectului. În cursul lunii septembrie 2018, în Sala Mare a Primăriei Vaslui a avut loc conferința de presă organizată cu prilejul semnării contractului de execuție a lucrărilor.

La nivelul municipiului Vaslui, lucrările constau în extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă pe o lungime de 65 kilometri și extinderea și reabilitarea sistemului de canalizare pe 72 kilometri. Pe lângă orașul Vaslui, lucrările la sistemul de apă și canal vizează și suburbiile Moara Greci, Viișoara, Rediu și Brodoc. Investiția se ridică la suma de 74 milioane de lei fără TVA, iar proiectul trebuie terminat în anul 2020.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: