Home » Administratie » Tânără rănită pe o trecere de pietoni de pe strada Traian, din Vaslui. Autorea accidentului, anchetată de Poliție

Tânără rănită pe o trecere de pietoni de pe strada Traian, din Vaslui. Autorea accidentului, anchetată de Poliție

 

 O tânără de 27 de ani, din județul Iași, a ajuns cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Vaslui după ce a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni de pe strada Traian, din Vaslui. Conducătoarea autoturismului care a accidentat-o pe femeie va fi cercetată de polițiști pentru vătămare corporală din culpă.

Accident pe strada Traian din Vaslui, în care au fost implicate două femei, autoare și victimă. În fapt, o șoferiță care conducea mașina sa dinspre Piața Traian spre Crucea Gării a lovit în plin o tânără de 27 de ani, din Iași, care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma accidentului, victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. În ceea ce o privește pe conducătoarea auto, aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Tânăra de 27 de ani ajunsă la spital a fost diagnosticată de către medici cu o contuzie la șoldul stâng. În consecință, polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferiței din Vaslui pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Buta Crina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Primăria Vaslui a acordat Spitalului Județean peste un milion de lei pentru achiziția de echipamente medicale

de Dănuț CIOBANU  Primăria Vaslui continuă să sprijine cu ...

Premieră la Târgul de Jucării. Copiii își vor filma momentul în care vor asambla jucăriile

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) ...

Muncitorii indieni care urmau să lucreze în Vaslui, blocați la ambasadă de pandemia COVID-19

Pandemia de coronavirus a blocat aducerea în județul Vaslui ...