Home » Local » Vizitarea pacienților din Spitalul Județean de Urgență Vaslui, interzisă până la 15 iunie

Vizitarea pacienților din Spitalul Județean de Urgență Vaslui, interzisă până la 15 iunie

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui a prelungit  sistarea vizitelor pacienților internați până la 15 iunie, cu posibilitate de prelungire a perioadei.

Bolnavii și aparținătorii vor fi anunțați la internare că predarea sau preluarea pachetelor pentru bolnavi este restricționată și se va desfășura în fiecare zi, de luni până duminică, în intervalul orar: 13.00-16.00.

La punctele de control de la porțile de acces către pavilionul central, pavilionul pneumologie și pavilionul din str. Dr. Ghelerter, vizitatorul trebuie să anunțe persoana de serviciu de la poarta de acces pentru ce pacient este pachetul și să precizeze sectia sau compartimentul în care este internat acesta. Vizitatorului i se va înmâna „Formularul de evaluare a riscului de transmitere a îmbolnăvirii cu COVID-19„ pe care îl va completa și semna.

Pachetul nu este acceptat de către personalul de pază sau personalul de pe secție sau compartiment dacă vizitatorul refuză să completeze Formularul de evaluare a riscului de transmitere a îmbolnăvirii cu COVID-19 sau dacă declară că nu îndeplinește condițiile precizate în formular.

Persoana de serviciu de la poarta de acces va anunța telefonic secția sau compartimentul respectiv. La poartă se va prezinta o infirmieră desemnată și echipată cu mască facială de protecție, mănuși, botosi UF și va lua pachetul ambalat și formularul completat și semnat. Infirmiera va duce pachetul la patul pacientului, îl va înmâna acestuia și va preda Formularul de evaluare a riscului de transmitere a îmbolnăvirii cu COVID-19 asistentei de salon care îl atașează în Foaia de observație a bolnavului.           (Cristian DIMA)

 

About Cristian Dima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*