Home » Administratie » Adolescentă de 16 ani, lovită de o mașină în Vaslui după ce a traversat strada prin loc nepermis

Adolescentă de 16 ani, lovită de o mașină în Vaslui după ce a traversat strada prin loc nepermis

O adolescentă de 16 ani, din Zăpodeni, a ajuns cu ambulanța la spital în urma unui accident petrecut în apropiere de Școala nr. 5 ”Ștefan cel Mare” Vaslui în timp ce încerca să traverseze strada fără să se asigure și prin loc nepermis. Șoferul care a lovit-o cu mașina, un pensionar de 65 de ani, va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Accident pe strada mareșal Constantin Prezan, din municipiul Vaslui, provocat de un șofer de 65 de ani, din localitate, care a lovit cu mașina o adolescentă de 16 ani, din Zăpodeni. Aflată în Vaslui cu treburi, fata a încercat să traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind lovită de autoturism, moment în care s-a lovit cu capul de asfalt. Martorii accidentului au sunat la 112 pentru a chema o ambulanță, la eveniment fiind trimis un echipaj de prim-ajutor.

Victima prezenta traumatism cranio-cerebral prin accident rutier. Echipajul medical i-a acordat primul ajutor, după care a transportat-o pe minoră la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Elvis Piruș.

Polițiștii ajunși la fața locului au întocmit dosar penal pe numele șoferului de 65 de ani pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*