Home » Administratie » Bârlădean arestat pentru viol după ce și-ar fi abuzat sexual fiica de 15 ani

Bârlădean arestat pentru viol după ce și-ar fi abuzat sexual fiica de 15 ani

Un bărbat de 43 de ani, din municipiul Bârlad, a fost arestat preventiv sub acuzația de viol după ce și-ar fi abuzat sexual fiica de 15 ani. Anchetatorii au intrat pe fir abia în momentul în care fratele victimei a sunat la numărul de urgență 112, deși sora sa ar fi fost abuzată în mod repetat de către tatăl său, se pare în ultimii doi ani.

Judecătoria Bârlad a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele unui localnic de 43 de ani care și-ar fi violat în mod repetat fiica, acum în vârstă de 15 ani. Decizia judecătorilor a fost luată în baza probelor depuse în instanță de către anchetatori, în doar două zile de la sesizarea făcută prin intermediul numărului de urgență 112 de către fratele copilei.

O rudă a minorei ne-a sesizat faptul că aceasta a fost abuzată sexual. Existând probe temeinice că s-a săvârșit o infracțiune, s-a luat măsura reținerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentat la unitatea de Parchet, care coordonează ancheta în acest caz”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii bârlădeni, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. (Ionuț PREDA)

About Buta Crina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un asistent medical, primul donator de plasmă din județ, fără ca CTS Bârlad să folosească noul aparat de plasmafereza

Un asistent medical vindecat de COVID-19 este primul donator ...

Șofer cu permis fals de 4.800 de euro, prins de polițiștii de frontieră vasluieni în Ghermănești

Un șofer de 45 de ani, din județul Vaslui, ...

Peste 6.000 de apicultori vasluieni sunt ruinați de pandemia COVID-19 și de vremea proastă

Apicultorii din județul Vaslui riscă să rateze în totalitate ...