Home » Administratie » Femeie ucisă cu cuțitul în inimă, la Negrești, concubinul, rănit și el într-un umăr. Parchetul caută autorul

Femeie ucisă cu cuțitul în inimă, la Negrești, concubinul, rănit și el într-un umăr. Parchetul caută autorul

O femeie de 46 de ani a fost găsită moartă, într-o locuință din orașul Negrești, cu o plagă în inimă, în timp ce concubinul acesteia a fost înjunghiat și el în umăr de către o altă persoană, ceea ce a impus transportul său la spital. Polițiștii și procurorul de caz vor trebui să elucideze cazul, în condițiile în care concubinul de 59 de ani, care era indicat ca autor al crimei în acest caz, spune că și el a fost victima unui atac, la fel ca cea cu care conviețuia de mai mulți ani.

Crimă învăluită în mister, la Negrești, unde o localnică a fost găsită fără viață în propria locuință, cu o plagă în inimă. De asemenea, concubinul femeii s-a dus la poliția din localitate și a reclamat faptul că a fost victima unui atac cu cuțitul, având o plagă înjunghiată la umăr. Varianta inițială era că bărbatul și-ar fi ucis concubina în locuința în care cei doi conviețuiau alături de fiica victimei și concubinul acesteia, după care s-ar fi înjunghiat în umărul drept. De altfel, fiica femeii ucise a fost cea care a alertat autoritățile la numărul de urgență 112. În consecință, două echipaje de ambulanță au fost trimise la caz, primul la locuința unde se consumase crima, cadrele medicale constatând că femeia de 46 de ani era moartă de aproximativ o oră.

Întrucât au existat suspiciuni cu privire la comiterea unei infracțiuni, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui”, ne-a precizat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr.

Cel de-al doilea echipaj de ambulanță s-a dus la Poliție, de unde l-a preluat pe bărbatul înjunghiat, acesta fiind transportat la spital. ”Persoana în cauză a făcut plângere pentru loviri sau alte violențe. În continuare, se fac cercetări pentru ambele infracțiuni, pentru cea de omor, dar și pentru cea reclamată de bărbatul de 59 de ani care are o altă variantă în ceea ce privește crima, pe care trebuie să o verificăm”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.
Așadar, anchetatorii vor avea mult de lucră în acest caz în care suspectul de crimă a negat vehement că nu el ar fi autorul, având propria variantă. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*