Home » Administratie » Bătrână tâlhărită noaptea pe o stradă din Vaslui. Atacatorul, arestat preventiv, femeia, dusă la spital cu leziuni

Bătrână tâlhărită noaptea pe o stradă din Vaslui. Atacatorul, arestat preventiv, femeia, dusă la spital cu leziuni

Un tânăr de 25 de ani a fost arestat preventiv, iar alți doi complici, de doar 14 și 15 ani, sunt cercetați de către anchetatori după ce au tâlhărit pe o stradă din municipiul Vaslui o pensionară. Polițiștii au reușit să recupereze o parte din prejudiciul de 600 de lei, fiindu-i restituit bătrânei care, în urma atacului, a ajuns la spital.

Tâlhărie în plină stradă în municipiul Vaslui, în care victimă a fost o pensionară de 75 de ani. Femeia se întorcea spre casă, după lăsarea serii, când, la un moment dat, a fost atacată de un tânăr de 25 de ani, din localitate. Bărbatul ar fi împins-o pe femeie din spate și, după ce aceasta s-a dezechilibrat, i-a smuls o geantă în care avea mai multe bunuri.

În urma agresiunii, femeia a suferit vătămări corporale, fiind transportată și internată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Prejudiciul, estimat la 600 lei, a fost recuperat în proporție de peste 60% și restituit persoanei vătămate”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Reținut inițial de către polițiști, tânărul de 25 de ani a fost arestat preventiv de Judecătoria Vaslui pentru o perioadă de 30 de zile. În aceeași speță, mai sunt cercetați și doi adolescenți de 14 și 15 ani. (Ionuț PREDA)

About Buta Crina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Patronatul avertizează: Criza COVID-19 va pune pe butuci afacerile multor vasluieni!

de Dănuț CIOBANU   Pandemia de coronavirus riscă să ...

Proiectul de apă și canal din municipiul Vaslui dă mari bătăi de cap autorităților locale

Contractul de execuție al proiectului de apă și canal ...

Inspecția Muncii Vaslui a controlat vama Albița și societățile din comuna Drânceni

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui a întreprins în ...