Home » Administratie » Încă un beneficiar al Căminului de Bătrâni Tutova a murit de Covid-19. Numărul deceselor în centru a ajuns la 15

Încă un beneficiar al Căminului de Bătrâni Tutova a murit de Covid-19. Numărul deceselor în centru a ajuns la 15

Centrul pentru Persoane Vârstnice Tutova a înregistrat cel de-al 15-lea deces în rândul beneficiarilor cazați în cămin, fiind vorba de o bătrână de 80 de ani. Cu noua victimă a COVID-19, numărul morților răpuși de coronavirus a ajuns la 19, iar alte câteva zeci de persoane cu această boală sunt internate în Spitalul de Urgență Bârlad.

Focarul de COVID-19 de la Căminul de Bătrâni Tutova a făcut o nouă victimă. Este vorba despre o bătrână de 80 de ani, care a pierdut lupta cu noul coronavirus la aproape o lună de la confirmarea bolii. Pe lângă vârstă, care înseamnă un sistem imunitar precar, femeia avea și o patologie bogată: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială stadiul III, sechele accident vascular cerebral, parkinson, hepatită virală cronică de tip C, demență senilă. Cu acest nou deces, numărul victimelor în Centrul pentru Persoane Vârstnice Tutova a ajuns la 15, ceea ce reprezintă peste 20% din numărul total al beneficiarilor cazați în cămin. Din păcate, o parte dintre aceștia, confirmați cu boală, se mai află încă internați în Spitalul de Urgență Bârlad.
La nivel de județ, nu mai puțin de 19 persoane și-au pierdut viața din cauza COVID-19, din totalul celor 154 confirmați cu noul coronavirus. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: