Home » Administratie » Traseul Gară-Centru-Bahnari, prelungit cu două stații de autobuz

Traseul Gară-Centru-Bahnari, prelungit cu două stații de autobuz

Traseul numărul 26 Gară-Centru-Bahnari va fi prelungit cu două stații, până la intersecția dintre străzile Viitor și Braniștei.

Locuitorii din Bahnari au acces la transportul în comun, însă stația de autobuz Bahnari se află la o distanță de 1,4 kilometri față de intersecția dintre străzile Viitor și Braniștei, unde locuiesc mai multe familii. Acest fapt a fost sesizat de cetățenii din aceste zone prin mai multe petiții adresate atât Primăriei Municipiului Vaslui cât și operatorului Transurb SA, prin care solicită prelungirea traseului și înființarea unor stații.

După vizitarea amplasamentului și consultarea la fața locului s-a identificat amplasarea unei stații pe strada Viitor, în dreptul imobilului 16, pe ambele sensuri, și o stație de autobuz în zona intersecției dintre străzile Viitor și Braniștei, în dreptul bisericii, pe un singur sens, această stație devenind și capătul traseului 26 Gară-Centru-Bahnari.

Proiectul de hotărâre privind prelungirea traseului și înființarea celor două stații va fi supus analizei și  aprobării Consiliului Local Vaslui, în ședința de mâine 28 mai.

Dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat, autoritatea administrației publice locale va lua măsuri pentru actualizarea programului de transport, instalarea, aplicarea și întreținerea mijloacelor de semnalizare rutieră și a echipamentelor destinate siguranței circulației. (Cristian DIMA)

About Cristian Dima

%d blogeri au apreciat: