Home » Administratie » Femeie din Crețești, snopită în bătaie cu bâta de concubin. Victima a ajuns la spital, agresorul în spatele gratiilor

Femeie din Crețești, snopită în bătaie cu bâta de concubin. Victima a ajuns la spital, agresorul în spatele gratiilor

O femeie de 51 de ani, din Crețeștii de Sus, a ajuns în stare gravă la spital, cu numeroase leziuni, după ce a fost snopită în bătaie de concubin, pe fondul consumului de alcool. Victima agresiunii are nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale, în timp ce bărbatul a ajuns în spatele gratiilor pentru violență în familie.

Violență ieșită din comun, manifestată de un bărbat de 54 de ani, din comuna Tătărăni, care și-a lovit în mod repetat concubina cu o bâtă. Agresiunea s-a consumat în locuința femeii, cu trei ani mai tânără decât cel cu care trăia de ceva vreme. Totul s-a petrecut de Sfinții Constantin și Elena, după ce bărbatul s-a cinstit cu băutură din belșug. Polițiștii au aflat de incident două zile mai târziu, atunci când au început și o anchetă.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit faptul că, în după-amiaza zilei de 21 mai, pe fondul consumului de alcool, bărbatul cercetat de comiterea agresiunii și-a lovit concubina în mod repetat, cu un obiect contondent (bâtă din material lemnos). Ca urmare a agresiunii, victima a suferit diverse vătămări ce vor necesita pentru vindecare un număr de 44-45 de zile de îngrijiri medicale”, ne-au precizat oficialii Poliției Județene Vaslui.

După alte două zile de anchetă în care au reușit să strângă suficiente probe și să obțină și certificatul medico-legal, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore. Ulterior, agresorul a fost prezentat de către procuror în fața instanței Judecătoriei Huși, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: