Home » Administratie » ”Înălțărea Domnului” și Ziua Eroilor, celebrate la Vaslui
dav

”Înălțărea Domnului” și Ziua Eroilor, celebrate la Vaslui

Slujba de pomenire a eroilor neamului românesc a fost oficiată, astăzi, 28 mai, când sărbătoarim ”Înălțărea Domnului” și Ziua Eroilor, la Monumentul Eroilor din Cimitirul Eternitatea din Vaslui, cu respectarea reglementărilor actuale din starea de alertă.

La ceremonie au participat: Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean, Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui,cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Vaslui  Ciprian-Ionuț Trifan și Vasile Mariciuc precum și reprezentanți ai Primăriei Vaslui și Consiliului Județean Vaslui.

”Într-un cadru mult restrâns față de cel din anii anteriori, respectând regulile și măsurile de siguranță pentru prevenirea infectării cu coronavirusul SARS-CoV-2, reprezentanții Primăriei municipiului Vaslui au depus astăzi, 28 mai, o coroană de flori în memoria eroilor români care și-au jertfit viața pe fronturile de luptă. Momentul a fost unul emoționant, fiind precedat de o scurtă slujbă de pomenire ținută în amintirea sacrificiului suprem al înaintașilor noștri. Cinste și veșnică recunoștință eroilor patriei!”, a spus Clitemnestra-Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui. (Cristian DIMA)

sdr

About Cristian Dima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Investiții masive pe bulevardul Traian: modernizări pe apă și canal, transport și infrastructură

de Dănuț CIOBANU  Bulevardul Traian din municipiul Vaslui va ...

Locurile de joacă, zonele de fitness în aer liber și terenurile de sport rămân închise, la Vaslui

În ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență Vaslui ...

Minimarket din Bârlad, mistuit de flăcări. Cum de a luat foc magazinul în plină noapte

Un magazin de pe strada Vasile Pârvan, din Bârlad, ...