Home » Administratie » Pericol de explozie la o casă în Secuia. Pompierii au scos în ultim moment din flăcări o butelie cu GPL ( video)

Pericol de explozie la o casă în Secuia. Pompierii au scos în ultim moment din flăcări o butelie cu GPL ( video)

O locuință și o anexă, din localitatea Secuia (Muntenii de Jos), au ars din temelii în urma unui incendiu care a cuprins întreaga gospodărie, pompierii reușind în ultimul moment să prevină producerea unei explozii de la o butelie cu GPL. Echipajele de intervenție au limitat și extinderea flăcărilor la o locuință învecinată, fără a exista nici victime.

Incendiu puternic la o gospodărie din localitatea Secuia, care a cuprins atât o locuință cât și o anexă gospodărească. Alertat prin numărul de urgență 112, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a trimis la intervenție două echipaje care au acționat atât pentru stingerea flăcărilor cât și pentru stoparea extinderii acestora la imobilele învecinate.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul imobilului și a unei anexe gospodărești. Exista pericolul de propagare a incendiului la o locuință învecinată, situată la aproximativ un metru de casa în flăcări. Pompierii au scos în ultima clipă o butelie încărcată cu GPL. De asemenea, s-a reușit localizarea incendiului, lucrându-se pe două sectoare, unul, pentru lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protejarea locuinței învecinate”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Elvis Piruș.

[wp-rss-aggregator]

Incendiul nu s-a soldat cu victime, pompierii urmând să stabilească și o cauză probabilă a izbucnirii acestuia. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*