Home » Administratie » Tânăr din Iana, strivit de propria mașină în timp ce încerca să o repare

Tânăr din Iana, strivit de propria mașină în timp ce încerca să o repare

Un tânăr de 32 de ani, din Iana, a murit cu capul strivit de propria mașină pe care, se pare, o ridicase pe un cric cu scopul de a o repara, fratele victimei fiind cel care a alertat autoritățile. Echipajul medical de la Serviciul de Ambulanță a constatat decesul, iar poliția a început o anchetă pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a petrecut stupidul accident.

Accident groaznic în localitatea Iana, după ce un microbuz de transport marfă i-a strivit capul proprietarului. Aflat în curtea locuinței sale, tânărul de 32 de a ridicat mașina pe un cric și s-a băgat dedesubt pentru a o repara. Însă, la un moment dat, cricul a cedat, iar microbuzul a căzut pe capul bărbatului. Alarmat de strigătul tânărului, fratele acestuia a alertat autoritățile la număr de urgență 112, în scurt timp în zonă ajungând două echipaje de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații pentru Urgență (ISU) Vaslui, precum și o ambulanță. După ce pompierii au reușit să scoată victima de sub microbuz, echipajul medical a început manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat, fiind declarat decesul. În consecință, a fost anunțată și Poliția, care a început o anchetă.

În urma primelor verificări făcute la fața locului, s-a constatat că ar fi vorba de o autoaccidentare. Însă, se continuă cercetările în vederea clarificării condițiilor în care a survenit decesul”, a declarat pentru Libertatea responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr.

Polițiștii au întocmit, așa cum prevede procedura, dosar penal pentru ucidere din culpă. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*