Home » Local » Vești bune de la SC Aquavas. Vasluienii vor putea plăti facturile și transmite indexul online

Vești bune de la SC Aquavas. Vasluienii vor putea plăti facturile și transmite indexul online

SC Aquavas SA Vaslui are în curs de implementare într-un stadiu avansat o platformă online prin intermediul căreia utilizatorii vor beneficia de o serie de servicii. Astfel, clienții societății vor avea posibilitatea de trasmitere a indexului înregistrat de repartitorii de consum/contori, de vizualizare a facturilor, plata online a facturilor precum și istoricul facturilor emise și a plăților efectuate.

Acest lucru se poate realiza prin crearea unui cont de către  utilizatorul interesat, prin înregistrarea datelor cerute de program și, informații căre ulterior se vor regăsi în secțiunea detalii.

Secțiunea ”citiri contoare” va permite accesarea și înregistrarea indexului nou doar în perioada de transmitere a acestora menționată și pe factura, respectiv în  perioada 22-28 ale fiecărei luni.

Daniela Grigoraș, purtător de cuvânt al Aquavas Vaslui, a precizat că prin accesarea secțiunilor acestei platforme utilizatorii vor avea posibilitatea să vizualizeze factura curentă, facturile restante, plățile efectuate și vor putea realiza și plata online.

”În dorința de a veni în sprijinul utilizatorilor, Aquavas Vaslui  depune toate diligențele necesare în speranța că, până la viitoarea perioada de transmitere a indexului, respective 22 iunie-28 iunie, platforma să fie activă”, a spus Daniela Grigoraș.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: