Home » Administratie » Șofer de 70 de ani, rănit grav după ce a căzut cu mașina într-o râpă din Pogana ( video)

Șofer de 70 de ani, rănit grav după ce a căzut cu mașina într-o râpă din Pogana ( video)

Un bătrân din Bârlad a ajuns în stare gravă la spital, vineri după-amiază, în urma unui accident petrecut pe drumul județean DJ 243 Bârlad – Dragomirești, după ce a căzut cu mașina pe care o conducea într-o râpă adâncă de câteva zeci de metri. Nu mai puțin de patru autospeciale au intervenit la evenimentul rutier, printre care și un echipaj de descarcerare.

Intervenție contracronometru a echipajelor de salvare județene la un accident petrecut în comuna Pogana, acolo unde un bătrân a căzut cu o Dacie într-o râpă adâncă de câteva zeci de metri. Bărbatul de 70 de ani a pierdut controlul asupra direcției după ce i s-ar fi făcut rău la volan. Un martor al accidentului a sunat la numărul de urgență 112.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit la accident cu trei autospeciale, între care o autospecială cu modul pentru descarcerare și o ambulanță tip B2 (EPA). La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsită o persoană aflată în stare de inconștiență

„, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Elvis Piruș.

Scos cu ajutorul echipajului de descarcerare, bătrânul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Polițiștii au început o anchetă în acest caz. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: