Home » Agricultura » Funcționarii APIA Vaslui lucrează și sâmbătă și duminică

Funcționarii APIA Vaslui lucrează și sâmbătă și duminică

Pentru a veni în sprijinul fermierilor, personalul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Vaslui, implicat în Campania de depunere-primire a cererilor pentru subvenția pe terenul agricol, va desfașura program normal de lucru și în perioadele 06 iunie – 08 iunie 2020 precum și 13 iunie – 14 iunie 2020.

Potrivit informațiilor furnizate de APIA Vaslui, la ora actuală s-au închis 17.327 dosare, reprezentând 88,73%  din totalul de 19.527 fermieri care au solicitat subventii în Campania 2019. Cererile însumează o suprafață de 218.119 de hectare. În campania precedentă fermierii au solicitat subvenții pentru o suprafață de 245.806 de hectare.

APIA Vaslui reamintește că termenul limită de depunere a cererilor de sprijin este 15 iunie 2020 .

 ”Rugăm fermierii ale căror dosare nu au fost finalizate, să contacteze primăriile de care aparțin pentru eliberarea adeverințelor de la Registrul Agricol și transmiterea acestora on-line către APIA Vaslui. Tot pe această cale, solicităm tuturor fermierilor să raspundă la telefon atunci când sunt contactați de către consilierii APIA Vaslui”, a spus Răzvan Arteni, directorul APIA Vaslui.

Cererile unice de sprijin se depun, în continuare, de către fermieri prin utilizarea mijloacelor electronice de comunicații. (Cristian DIMA)

 

 

 

About Cristian Dima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*