Home » Administratie » Biciclist de 56 de ani, găsit mort pe marginea drumului. Poliția spune că ar fi vorba de o autoaccidentare

Biciclist de 56 de ani, găsit mort pe marginea drumului. Poliția spune că ar fi vorba de o autoaccidentare

Un biciclist în vârstă de 56 de ani, din localitatea Rebricea, a fost găsit fără suflare, cu numeroase echimoze pe corp, pe marginea drumului ce leagă satul Draxeni de locuința centru de comună. Primele cercetări ale polițiștilor arată că ar fi vorba de o autoaccidentare, după ce bărbatul ar fi căzut de pe bicicletă.

Accident mortal cu semne de întrebare în comuna Rebricea, acolo unde un localnic de 56 de ani a fost găsit fără viață pe marginea drumului. Cel care a dat peste trupul bărbatului a fost un trecător, care a alertat autoritățile la numărul de urgență 112. Echipajul medical ajuns la fața locului a început manevrele de resuscitare în speranța că victima ar mai putea fi readusă la viață, ceea ce, din păcate nu s-a întâmplat. În consecință, a fost sesizată Poliția, care a început o anchetă în acest caz.

La o primă examinare a victimei, s-au constat numeroase echimoze pe corpul acesteia, care indică că ar fi vorba de o autoaccidentare. Însă, edificatoare cu privire la cauza decesului va fi autopsia, care va fi efectuată de către medicii legiști”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: