Home » Administratie » Explozie într-un garaj din Râșești, care a speriat lumea din sat. Nu au existat victime

Explozie într-un garaj din Râșești, care a speriat lumea din sat. Nu au existat victime

O explozie puternică a unei butelii de gaz petrolier lichefiat (GPL) s-a produs, marți, într-un garaj din Râșești, în urma unui incendiu care a cuprins respectivul imobil de la un scurtcircuit al instalației electrice. Din fericire, nu au existat victime, însă structura de rezintență a garajului a fost afectată.

Panică într-un cartier din localitatea Râșești, de pe Valea Prutului, după ce o butelie cu GPL a explodat într-un garaj. Deflagrația a avut loc în urma incendiului care a cuprins respectiva construcție de la un scurtcircuit al inslatației electrice. Localnicii au chemat pompierii prin numărul de urgență 112, Secția Huși a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui intervenind cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta violent la nivelul întregului garaj, o butelie explodând și afectând structura de rezistență a garajului. Au ars aproximativ 30 metri pătrați de acoperiș din tablă pe astereală din lemn, doi acumulatori auto, elemente plastice pentru autoturisme, trei cutii vopsea, diluant și diverse scule și dispozitive mecanice. De asemenea, au fost degradate două butelii și două motoare auto

”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Elvis Piruș.
Din fericire, în urma incendiului, nu au existat victime. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: