Home » Administratie » Primăria Vaslui va deschide încă două puncte de lucru

Primăria Vaslui va deschide încă două puncte de lucru

Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că va deschide încă două puncte de lucru ce vor avea destinația de casierii. Un punct de lucru va fi în Cartierul 13 Decembrie și unul pe strada Traian.

”Au fost tot felul de întrebări:  De ce nu se intră în primărie?  De ce se lucrează online ? Aceste decizii nu le-am luat decât într-un singur scop. Acela de a evita aparția unui focar (Covid-19-n.r.). Sunt atâtea primării în țară unde au apărut focare și s-a închis activitatea în totalitate și au fost obligați să ia măsuri. Noi sperăm să mergem frumos mai departe. De aceea am deplasat în teritoriu și plata impozitelor și am deschis o casierie  în zona Gării. Într-o zi, două se deschide pe Traian și la mijlocul săpămânii viitoare se va deschide o casierie  și în Cartirul 13 Decembrie. Astfel  cetățenii își  vor putea  plăti taxele și în alte locuri, nu numai la primărie”, a spus Vasile Pavăl.

El a recunoscut că există o problemă cu plata  taxei de salubritate.

”Oamenii nu s-au obișnuit că acesta este o taxă de salubritate și că nu mai revine Goscom-ului ca sarcină de încasare. Din nefericire, după reluarea activității, s-au făcut niște cozi, destul de mari, la Goscom. Explicându-le oamenilor că pot să plătească taxa și la sediul primăriei și online, acuma și în gară și pe strada Traian, va fi și în 13 Decembrie, sunt convins că se va clarifica și această situație”, a mai spus edilul.     (Cristian DIMA)

About Cristian Dima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*