Home » Administratie » Cinci persoane au ajuns la spital în urma unui accident petrecut pe malul barajului de la Pușcași

Cinci persoane au ajuns la spital în urma unui accident petrecut pe malul barajului de la Pușcași

Trei femei și doi bărbați au fost răniți și au necesitat transportul la spital în urma unui accident petrecut pe drumul național DN 2F, în dreptul barajului de la Pușcași, după ce două mașini au intrat în coliziune frontală. Vinovată de producerea evenimentului rutier este conducătoarea unui autoturism Fiat, care a intrat în depășirea unei căruțe, fără a mai reuși să revină pe banda sa de deplasare.

Accident grav în zona barajului de la Pușcași, pe raza localității Laza, în urma coliziunii frontale a două mașini, ambele înmatriculate în Vaslui. Și asta după ce o tânără de 34 de ani, aflată la volanul unui autoturism Fiat, ar fi intrat în depășirea unui atelaj hipo, fără însă a realiza că nu are timp să efectueze și manevra, inclusiv cu revenirea pe banda sa de mers. În consecință, mașina a lovit în plin autoturismul care circula regulamentar pe sensul său de deplasare, dinspre Ivănești spre Vaslui.

În urma accidentului, au rezultat cinci victime, respectiv conducătoarea auto de 33 de ani și toate cele patru persoane din celălalt autoturism. Persoanele vătămate au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”

, ne-a declaat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Ajunse la spital, victimele accidentului au fost diagnosticate cu politraumatisme prin accident rutier, contuzie hemitorace drept și plagă tăiat la cap. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*