Home » Administratie » Ai parcat ca un…profesionist. Cum a reușit un șofer să blocheze zeci de minute principala arteră din Vaslui

Ai parcat ca un…profesionist. Cum a reușit un șofer să blocheze zeci de minute principala arteră din Vaslui

Un șofer de autoutilitară a reușit ”performanța” de a bloca traficul pe strada Ștefan cel Mare din Vaslui, pentru un interval de câteva zeci de minute, după ce a parcat pe partea dreaptă a drumului fără a ține cont dacă cei care circulau în urma sa au loc de trecere. Situația a fost rezolvată, în final, de un polițist local care l-a dirijat pe șoferul de autobuz aflat în fruntea coloanei până când a trecut de obstacol.

Mare este grădina șoferilor din Vaslui. Unul d

in cei care zburdă în ea este un șofer de autoutilitară, înmatriculată la noi în județ, care a parcat mașina într-un mod care i-a atras zeci de ”felicitări” de la ceilalți participanți la trafic. Ghinionul conducătorului auto, care, probabil, se afla la vreun magazin din apropiere, a fost un autobuz care tocmai plecase din stația ”Central”, din zona centrală a municipiului, spre nordul orașului. Având în vedere lățimea mijlocului de transport în comun, șoferul nu s-a încumetat să riște o ”infiltrare” printre scuar și mașina parcată neregulamentar. În consecință, zeci de autoturisme s-au adunat în spatele autobuzului, pe o lungime de peste un kilometru. Apelați prin numărul de urgență 112, polițiștii locali au reușit să rezolve situația, după ce unul din cei doi agenți ajunși în zonă la coordonat pe șoferul de autobuz astfel încât acesta să se poată strecura pentru a debloca traficul. Evident, șoferul autoutilitarei va suporta consecințele, fiindu-i întocmit un proces verbal de sancționare contravențională. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: