Home » Administratie » Adolescent dus în stare gravă la spital, după ce a fost lovit cu parul în cap de tatăl său

Adolescent dus în stare gravă la spital, după ce a fost lovit cu parul în cap de tatăl său

Un băiat de 15 ani, din comuna Pochidia, a ajuns în stare critică la un spital din Galați, după ce a fost lovit cu parul în cap de propriul tată. Agresorul a spus echipajului medical de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui că și-ar fi agresat fiul din greșeală, în timp ce acesta s-ar fi interpus între el și un cioban cu care intrase într-un conflict.
Altercație fără precedent din comun în comuna Pochidia, în urma căruia un băiat de 15 ani a ajuns în stare critică la spital. Atacatorul este chiar propriul tată, care l-a lovit cu parul în cap în timpul unui conflict. Practic, victima, conform declarației propriului tată, s-ar fi interpus între agresor și un alt bărbat cu care avea o altercație.

La caz au fost direcționate două ambulanțe, victima fiind diagnosticată cu traumatism cranio-facial, comă profundă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, medicul Dan Ungureanu.

Echipajul medical l-a găsit pe băiat în comă profundă, motiv pentru care s-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD. În consecință, victima a fost preluată și transportată pe calea aerului la Spitalul de Neurochirurgie Galați. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*