Home » Administratie » Goscom Vaslui a împodobit municipiul reședință pentru sezonul estival

Goscom Vaslui a împodobit municipiul reședință pentru sezonul estival

Goscom Vaslui SA a dat o nouă imagine municipiului reședință, după ce a încheiat activitatea de plantare a zeci de mii de flori în toate zonele verzi ale orașului, precum și de amplasare a jardinierelor cu petunii sau begonia în parcurile și pe aleile de promenadă. Nu mai puțin de 60 de oameni sunt implicați, zilnic, în activitatea de întreținere a spațiilor verzi, societatea de gospodărire a orașului fiind în continuare în căutare de forță de muncă.

Municipiul Vaslui și-a luat ”straiele” multicolore de vară. ”Responsabilă” de noile ”haine” este societatea Goscom Vaslui, cea care se ocupă de întreținerea spațiilor verzi pe întreaga durată a anului. Astfel, cei 60 de angajați care lucrează în acest sector au plantat, într-un timp record, zeci de mii de fire de flori dintre cele mai diversificate specii, de la begonia și petunii, la mușcate, tagetis și mușcate. Pe lângă parcurile Copou ori Teatrul de Vară, au fost vizate scuarurile de pe bulevardul Ștefan cel Mare sau strada Traian, precum și zonele verzi din sensurile giratorii, acolo unde pot fi admirate și frumoasele ghivece ceramice cu flori. De asemenea, au fost amplasate jardiniere pe podul din gară de peste râul Delea, pe strada Mihail Kogălniceanu și în Parcul Tineretului.

Ornarea spațiilor verzi cu flori din municipiu s-a încheiat. Locuitorii orașului precum și cei care ne vizitează vor putea să le admire pe toată perioada sezonului cald”, ne-a declarat directorul SC Goscom Vaslui SA, Cătălin Bîrleanu.

Acum, misiunea angajaților societății este de a întreține spațiile verzi, prin cosire, prășit, plivit și udat. De aceea, Goscom Vaslui are nevoie în continuare de forță de muncă, făcând angajări pentru toate aceste activități.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*