Home » Administratie » Femeie rănită pe o trecere de pietoni din Vaslui de o șoferiță neatentă. Victima a suferit o fractură deschisă

Femeie rănită pe o trecere de pietoni din Vaslui de o șoferiță neatentă. Victima a suferit o fractură deschisă

O femeie de 57 de ani, din Vaslui, a ajuns la spital, miercuri după-amiază, în stare destul de gravă, după ce a fost lovită de o mașină, condusă de o șoferiță de 39 de ani, din Zăpodeni, pe o trecere de pietoni din zona Direcției Județene pentru Tineret și Sport Vaslui. Polițiștii i-au făcut dosar penal conducătoarei auto pentru vătămare corporală din culpă.

Accident pe o trecere de pietoni de pe strada Spătar Angheluță, din municipiul Vaslui, în urma căruia o femeie a ajuns la spital. Angajată în traversarea străzii pe marcajul pietonal, vasluianca de 57 de ani a fost lovită în plin de o șoferiță neatentă care circula dinspre centura de est a orașului spre strada Hușului. Din păcate, femeia accidentată a suferit o fractură deschisă, fiind chemată în ajutor o ambulanță. După acordarea primului ajutor, echipajul medical a transportat-o pe victimă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.
”Polițiștii au deschis o anchetă la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind unul negativ”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Agenții de la Biroul Rutier Vaslui au întocmit dosar penal pe numele șoferiței din Zăpodeni pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*