Home » Administratie » FOTO: Locuitorii din Podeni nu mai cred în promisiunile primarului Pinocchio. Oamenii anunță riposte

FOTO: Locuitorii din Podeni nu mai cred în promisiunile primarului Pinocchio. Oamenii anunță riposte

Numeroase străzi din municipiul Bârlad, cum ar fi cele din cartierul Podeni, au devenit un adevărat calvar pentru populație care se vede nevoită să circule prin noroaie și bălți, în ciuda numeroaselor promisiuni făcute de primarul Dumitru Boroș la începutul mandatului cât și pe parcursul acestuia că situația se va rezolva. Oamenii spun că vor riposta și vor aduce noroi cu roaba chiar în fața ușii biroului edilului în încercarea de a-l sensibiliza pe acesta.

Ploile din ultima perioadă au transformat în coșmar viața multor locuitori din cartierul Podeni. Unul dintre aceaștia au publicat o postare pe un site de socializare în care demonstrează, cu fotografii, cum două străzi, una cu nume, parcă, predestinat – Băltărețului, sunt pline de gropi acoperite cu apă. Oamenii îl ironizează pe primarul Boroș, cerându-i acestuia să planteze sălcii în acele gropi pentru a face umbră broaștelor: ”

.
Același locuitor care a postat mesajul îl avertizează pe primar că va aduce o roabă cu noroi pe care o va răsturna chiar în ușa biroului edilului, dacă nu va vizita cartierul pentru a vedea în ce condiții circulă oamenii: ”Nu este o glumă. Dacă nu veniți, vă promit că vă aduc eu la primărie o roabă de noroi și v-o răstorn în fața ușii”. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*