Home » Administratie » Fostul inspector școlar Adrian Dascălu, fost suspect de COVID-19, a încetat din viață

Fostul inspector școlar Adrian Dascălu, fost suspect de COVID-19, a încetat din viață

Profesorul de electronică și automatizări, Adrian Dascălu, de la Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui, a murit la vârsta de 54 de ani, în urma unei boli incurabile care l-a răpus la doar câteva luni de la descoperirea acesteia. Absolvent al Facultății Tehnice ,,Gheorghe Asachi” din Iași și din anul 1992, Adrian Dascălu a fost și inspector școlar de discipline tehnice în perioada 2008-2012.

Veste tristă pentru mediul didactic vasluian, după ce un cunoscut și îndrăgit dascăl a trecut la cele veșnice. După o scurtă perioadă de suferință, în care a fost și suspect de coronavirus, Adrian Dascălu a murit la vârsta de 54 de ani din cauza unei boli incurabile. Absolvent în anul 1992 al Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității ,,Gheorghe Asachi” Iași, el a lucrat la Liceul ,,Ștefan Procopiu” Vaslui ca profesor de electronică și automatizări.

”S-a dedicat cu multă pasiune pregătirii multor generații de elevi, cărora le-a transmis pasiunea pentru tehnică și care au urmat cursurile facultăților de profil electric și electronic. A fost diriginte, responsabil de catedră și inspector școlar, fiind apreciat atât de colegi cât și de elevi, pentru omenia sa, pentru colegialitatea și onestitatea de care a dat dovadă. Drum lin spre stele, drag coleg! Ziua de astăzi va rămâne în amintirea noastră una dintre cele mai triste căci s-a ridicat la cer un suflet mare, un prieten drag, un profesor devotat. În aceste clipe grele, cu sufletele triste, transmitem familiei îndoliate, Emi, Vlad și mama Lica, sincere condoleanțe. Fie ca bunul Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace, Adrian!”, este mesajul colegilor lui Adrian Dascălu de la Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui.

Trupul neînsuflețit al profesorului Adrian Dascălu va fi depus astăzi la biserica adventistă din strada Izvoarelor, din municipiul Vaslui, iar înmormântarea va avea loc marți, la ora 12, la Cimitirul ”Eternitatea” Vaslui. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: