Home » Administratie » CMR London-„Construiește sănătos!”

CMR London-„Construiește sănătos!”

În curând, la Bârlad se va deschide primul showroom în domeniul construcțiilor

CMR London trece la o nouă etapă, superioară, pe scara calității și performanței. Din dorința de a oferi transparență totală clienților, informații corecte și complete, firma bârlădeană de construcții deschide primul showroom în domeniu, din oraș. Inaugurarea acestui showroom (punct demonstrativ) va avea loc miercuri, 1 iulie, începând cu ora 10.00, la sediul din strada Nicolae Iorga nr. 20, la parterul blocului 2 (în apropierea sensului giratoriu de lângă Poliție).
Sunt așteptați toți cei interesați să-și construiască o casă din lemn sau cărămidă, o casă pasivă cu coeficient energetic ridicat. Fiecare participant va primi o mapă de prezentare a activității CMR London, va putea intra în laboratorul firmei, iar specialiștii societății vor oferi informații clienților interesați de construcția casei pe care și-o doresc, informații despre fiecare etapă a șantierului, despre materialele folosite etc. Clienții vor afla astfel despre cele două oferte ale CMR London, pachetele „Standard” și „Premium”, dar și despre faptul că această firmă se ocupă și de întocmirea proiectelor caselor și chiar de procurarea actelor necesare demarării lucrărilor de construcție, eliberate de către autoritățile statului.

Showroom-ul CMR London reprezintă o modalitate eficientă și civilizată de a informa corect clienții interesați de construirea unei case solide, cu ajutorul unor specialiști cu un înalt grad de profesionalism, care le-o pot oferi la cheie într-un timp scurt.

De ce să construim?

Marea majoritate a celor care își doresc o locuință aleg să cumpere un apartament vechi, deteriorat, pe care apoi să-l renoveze. Caută astfel de imobile uzate fizic și investesc sume mari, crezând că este mai rentabil. Greșit! În realitate cheltuiesc mult mai mult decât dacă ar opta pentru o casă construită de la zero.
La Bârlad, de exemplu, nu s-a mai construit de 30 de ani. Conform datelor imobiliare, un apartament cu suprafața de 60 mp costă 35.000 de euro, adică 580 euro/mp. La aceste cheltuieli se adaugă altele, cu renovarea. La final, valoarea totală a apartamentului se ridică la 57.000 de euro, adică 950 euro/mp. Asta, în condițiile în care blocul în care se află apartamentul are o vechime de 30 de ani sau mai mult, în condițiile în care există riscul ca locuința să fie afectată de neglijența vecinilor, situație care implică alte cheltuieli.
Cu toate că majoritatea celor care vor să aibă propria locuință alege această variantă, în ultimii ani clienții care au avut contact cu țările dezvoltate, sau cei care sunt la curent cu noutățile din domeniul construcțiilor, se orientează către casele pasive (cu coeficient energetic ridicat), în special către casele din lemn. Vechea concepție conform căreia o casă din piatră, BCA, Caramida prefabricate din beton, este cea mai rezistentă, este depășită. Oamenii au aflat între timp despre performanțele caselor pe structură din lemn, care depășesc net performanța energetică a celor din cărămidă și care au și alte avantaje față de construcțiile din beton.

De ce să construim case pe structură din lemn?

Orice familie își dorește o casă, cu curte, solidă și călduroasă. Casa pe structură din lemn, construită de CMR London, oferă căldură căminului și la propriu și la figurat. Lemnul oferă arhitecților și constructorilor posibilitatea de a-și pune în valoare creativitatea, realizând case estetice, fie că este vorba de locuințe permanente sau case de vacanță.
Datorită materialelor din care este realizată, casele pe structură din lemn mențin căldura în interior, astfel că pe timpul anotimpului rece, în ele nu va fi niciodată frig. Avantajul proprietarului unei asemenea locuințe este că va avea în permanență un confort termic optim. Vara va fi răcoare, iar iarna va fi cald, datorită coeficientului de transfer termic foarte bun al acestui tip de construcții.
Lemnul este un material deosebit de rezistent și un bun izolator. Contează enorm și profesionalismul constructorilor la îmbinarea panourilor OSB, din care se construiesc casele din lemn, dar și modul în care aceștia montează ferestrele și construiesc acoperișul.
Echipele CMR London știu foarte bine acest lucru și acordă o atenție deosebită acestor lucrări. Specialiștii CMR London sunt conștienți că astfel de elemente asigură etanșeitatea locuinței. Coeficientul de etanșeitate este dat de mâna și priceperea meșterilor care lucrează.
O casă din lemn construită corect menține căldura chiar și în lipsa unei surse de încălzire. Într-o astfel de locuință neîncălzită se menține o temperatură constantă de 24-26 de grade. Etanșeizarea este cea mai bună modalitate de îmbunătățire a performanței energetice, asigurând durabilitatea construcției, ce nu va avea probleme cu infiltrațiile care în timp pot afecta locuința.
Se știe că mișcarea aerului atrage umiditatea și creează disconfort. Mișcarea aerului trebuie controlată, iar specialiștii CMR London știu că acest lucru duce la economii la factura pentru încălzire, la creșterea durabilității anvelopei termice, la creșterea confortului termic interior, asigurând un ambient constant. Tocmai de aceea, ei acordă o importanță deosebită lucrărilor de etanșeizare.
Între etanșeitate și permeabilitate există o reală interdependență. Apa este ucigașul tăcut al caselor, de aceea constructorii folosesc folia impermeabilă (bariera de vapori) montată atât la exterior cât și la interior. Această folie trebuie să fie aleasă cu grijă, în funcție de valoarea SD, care arată cât de permeabilă sau impermeabilă este folia. Echipele CMR London folosesc la interior (etaj sau mansardă) folie anti-condens. De asemenea, peste folia de căldură, din aluminiu, este aplicată vată bazaltică de 10 cm, folie anti-condens OSB și rigips.
În cazul casei din lemn, specialiștii CMR London realizează izolația exterioară cu polistiren de 15 cm și densitate de 80. Construcția este izolată cu spumă poliuretanică, până la 13 cm, cu pori deschiși, iar fundația este izolată cu polistiren de 3 cm cu pori închiși.
Avantajele caselor din lemn sunt multiple, dincolo de faptul că sunt călduroase, fiind și foarte rezistente la intemperii și cutremure, datorită elasticității pereților. De asemenea, un avantaj este acela că locuințele construite din panouri OSB pot fi compartimentate mai ușor, permițând constructorilor realizarea unor încăperi generoase. Datorită faptului că pereții sunt ușori, fundația nu va necesita materiale foarte multe, ca în cazul construcțiilor clasice.
Un alt atu al caselor din lemn realizate de CMR London este timpul mult mai scurt de construcție, astfel clientul putând primi casa la cheie, cu utilități incluse și cu obiecte de mobilier, în doar trei luni.
În cele opt luni de zile, de când se află pe piață, CMR London a făcut fericite patru familii, din care două s-au mutat deja în casă nouă, iar alte două se vor bucura în curând de o locuință „sănătoasă” din toate punctele de vedere.
Incontestabil, viitorul în construcții aparține caselor pasive din lemn. În România, deja, s-au construit câteva blocuri pe structură din lemn, iar casele de acest tip conving tot mai mulți clienți să le aleagă. Încetul cu încetul, românii se alătură occidentalilor, care au descoperit cu multă vreme în urmă rezistența, confortul și avantajele energetice sporite ale caselor pasive pe structură din lemn.
Și bârlădenii au posibilitatea de a-și construi astfel de case, prin intermediul CMR London, firma din orașul lor, care realizează și promovează acest tip de construcții. Pentru relații, specialiștii CMR London pot fi contactați la numărul de telefon 0720 040 070, pe pagina www.cmrlondon.ro , la e-mail: cmrbarlad@gmail.com, sau la showroom-ul care se va deschide pe 1 iulie, la sediul din strada Nicolae Iorga nr. 20, la parterul blocului 2 (în apropierea sensului giratoriu de lângă Poliție).

De ce CMR London?

Într-o piață concurențială, în care, din păcate, nu întotdeauna raportul calitate-preț este unul avantajos, CMR London vine cu o ofertă onestă și cu garanția unei înalte calități a construcției. Firma bârlădeană oferă clienților, în premieră, două variante de construcție a caselor, din lemn sau cărămidă, care îi vor mulțumi pe deplin datorită avantajelor pe care le prezintă.
Pachetul „Standard” cuprinde, pe lângă construcția propriu-zisă a casei, dotarea cu termopane și acoperiș Bilka, sistem de încălzire (calorifere și centrală) inclus în prețul de 470 euro/mp.
Pachetul „Premium” include construcția propriu-zisă a casei, sistem de încălzire prin pardoseală pe toată suprafața construită, precum și dotarea casei cu mobilier de bucătărie din MDF vopsit (la alegerea clientului), pat pentru fiecare dormitor cu salteaua inclusă în preț, la alegerea clientului (la comandă). Pentru mobilier, CMR London colaborează direct cu firma Doimo Design. Casa construită prin pachetul „Premium” este dotată cu termopane Aluplast cu șase camere de aer, feronerie Macro și trei geamuri de 4 mm, la alegere, in colaborare directa cu Majestic, precum și centrală termică, acoperiș Bilka, sau la alegerea clientului, toate incluse în preț. Cei care vor opta pentru acest pachet, care este deosebit de avantajos, scutind clienții de drumuri și timp pierdut, vor plăti prețul de 585 de euro/mp.
Pentru mai multe informatii va asteptam la shorumul nostru situat pe strada Nicolaie Iorca nr 20

About admin

%d blogeri au apreciat: