Home » Administratie » VIDEO Bătrână luată de viitură în Gușiței, găsită moartă de către pompieri

VIDEO Bătrână luată de viitură în Gușiței, găsită moartă de către pompieri

O femeie de 77 de ani, luată de o viitură în cursul serii de luni, a fost găsită moartă în râul Elan, la aproximativ trei kilometri de locul dispariției. Trupul acesteia a fost recuperat de pe luciul de apă de către pompieri și predat polițiștilor, care vor face o anchetă pentru a stabili cu exactitate condițiile în care a murit bătrâna.

Pompierii vasluieni au reușit, în urma căutărilor reluate, marți dimineață, pe râul Elan, să găsească pe bătrâna dată dispărută în cursul serii de luni, în urma unei viituri. Din păcate, femeia era moartă, iar trupul acesteia plutea pe luciul de apă, în condițiile în care râul este ieșit din matcă. Recuperat de către pompieri, cadavrul bătrânei a fost predat organelor de anchetă.

Cercetările privind circumstanțele și cauza decesului sunt efectuate de instituțiile abilitate ale statului”, ne-a precizat responsabilul mass-media al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.
Bătrâna de 77 de ani a fost luată de viitură în timp ce încerca să traverseze un podeț improvizat peste râul Elan pentru a ajunge pe un șes situat la aproximativ 300 de metri de casă, pentru a-și recupera gâștile. Dispariția femeii a fost observată de către un lucrător al unui canton silvic aflat în zonă, bărbatul fiind cel care a alertat autoritățile la numărul de urgență 112. Un echipaj de pompieri s-a deplasat în zona indicată și a început căutările în aval pe râul Elan, activitate care a fost sistată în jurul orei 3.30 și reluată marți dimineață. (Ij

onuț PREDA)

About Buta Crina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Primăria Vaslui derulează proiecte europene de 196 milioane lei. Din această săptămână încep lucrările

de Dănuț CIOBANU  Din această săptămână vor începe lucrările ...

Primii legumicultori vasluieni solicită ajutorul de 3.000 de euro pentru comercializarea roșiilor

O parte din legumicultorii vasluieni, înregistrați în programul ”Ajutor ...

Bărbat mort la Negrești după ce a fost acoperit de malurile unui șanț care s-au prăbușit peste el

Un bărbat de 50 de ani și-a găsit sfârșitul ...