Home » Administratie » Două mașini s-au tamponat pe un drum sătesc din Vinderei. O femeie a ajuns la spital

Două mașini s-au tamponat pe un drum sătesc din Vinderei. O femeie a ajuns la spital

O femeie de 62 de ani a ajuns la spitalul din Bârlad în urma unui accident petrecut pe un drum sătesc din comuna Vinderei, după ce două mașini au intrat în coliziune din cauza neglijenței unuia dintre șoferi. Polițiștii au întocmit pe numele acestuia dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident pe raza localității Brădești, în care au fost implicate două autoturisme și care s-a soldat cu rănirea unei persoane. Unul dintre șoferi, un bărbat de 41 de ani, din Vinderei, a ”tăiat” o curbă la dreapta pe șosea astfel încât, ajuns pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune cu o mașină condusă regulamentar de un bărbat de 60 de ani.

În urma impactului, a rezultat vătămare corporală ușoară a unei pasagere în vârstă de 62 de ani, pasager pe bancheta din spate a autoturismului care circula regulamentar. Persoană rănită a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind unul negativ. Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*