Home » Administratie » Boroș a mai exclus un consilier PNL pe Facebook

Boroș a mai exclus un consilier PNL pe Facebook

Dreptul la replică al consilierului prof. Adrian Todireasa după ce a aflat că a fost exclus din PNL pe Facebook:

„PNL Bârlad știe că e o cauză pierdută și dă vina pe alții pentru sinuciderea politică asistată de primarul Dumitru Boroș.
Adevărurile pe care le-am spus în ultimii ani, începând cu momentul în care am cerut (cu argumente!) demisia dlui Dumitru Boroș din funcția de președinte al PNL Bârlad, au stârnit focul la cuibul de viespi din Organizație.
Veninul a ajuns acum să împroaște din toate părțile, culminând cu „RADIEREA” mea dintre membrii PNL, despre care nu am fost informat în mod oficial, în scris, ci am aflat întâmplător, de pe Facebook.
După ce, vreme de mai bine de trei ani, m-a izolat în cadrul Organizației și mi-a respins toate întrebările și inițiativele pe care le-am avut, în calitate de consilier local (pentru care am luat și un AVERTISMENT în 2018!), conducerea PNL Bârlad a ales să se descotorosească de mine, așa cum a făcut-o și de alți membri care au deranjat cu opiniile lor: ÎNTR-UN ATAC FURIBUND ȘI PLIN DE MINCIUNI!
Vreau să le transmit celor care s-au semnat „foștii mei colegi din P.N.L.” (fără nume și prenume, câtă asumare!) că îmi voi da demisia de onoare din Consiliul Local Bârlad atunci când o vor face și ei, nici mai devreme, nici mai târziu, pentru modul în care am gestionat împreună, cot la cot, tot ce ține de societatea Reiser LDP, aflată în subordinea CL Bârlad.
De asemenea, vreau să îi anunț, încă o dată, că anii de activitate în PNL Bârlad (cu rezultate cunoscute de bârlădeni!), la fel ca și experiența mea profesională (tot cu rezultate cunoscute de bârlădeni!), îmi dau certitudinea că singura cauză pierdută a fost încrederea pe care am acordat-o unor colegi pentru care, iată, contează doar funcțiile și contractele cu Primăria Bârlad!
Dacă acești colegi doresc să continue ipocrizia și duplicitatea din Consiliul Local, mai ales în ceea ce privește scandalul REISER LDP, care e o dovadă clară că au eșuat negocierile dintre primarul Dumitru Boroș și o anumită grupare din PSD, eu refuz să fiu inclus în tagma „HOȚILOR care strigă hoțul!”
Vreau să clarific două lucruri:
1. timp de 3 ani, acești colegi nu au avut nimic împotrivă să votăm cot la cot sumele și rectificările pentru investițiile de la REISER LDP, situațiile financiare, rapoartele de activitate, numirile reprezentanților PNL în CA-ul societății. Mai mult, eu nici nu am fost inclus în demersul de desființare a REISER LDP. (Votul „în bloc” e bun numai când dă undă verde primarul Dumitru Boroș?)
2. acuzația lansată la adresa mea, „folosești metode ale vechii securități: dezinformarea, lansarea de informații mincinoase”, este una halucinantă și complet lipsită de temei! Nu mă miră, însă, deloc, în contextul excluderilor abuzive practicate în ultimii ani de conducerea PNL Bârlad și a Organziației Județene PNL Vaslui (prof. Pleșu Corneliu și Silviu Budescu, deputatul Daniel Olteanu, dr. Dan Cain, primarii Ciprian Tamaș, Nixon Ibănescu, Alexandru Iacob, Ionuț Ghiur, viceprimarul Ion Beraru și numeroși președinți de organizații și consilieri locali).
Dacă „foștii mei colegi din P.N.L.” au nevoie de țapi ispășitori, le spun că nu mă tem de atacurile lor mizerabile și că, la fel ca până acum, răspund numai în fața bârlădenilor pentru activitatea mea din Consiliul Local și din comunitate.” a declarat Adrian Todireasa.

About admin

%d blogeri au apreciat: