Home » Administratie » Filialele județene ale Uniunii Salvați România (USR) și ale Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) au semnat protocolul pentru constituirea Alianței USR PLUS în județul Vaslui

Filialele județene ale Uniunii Salvați România (USR) și ale Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) au semnat protocolul pentru constituirea Alianței USR PLUS în județul Vaslui

Filialele județene ale Uniunii Salvați România (USR) și ale Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) au semnat protocolul pentru constituirea Alianței USR PLUS în județul Vaslui.
Candidatul desemnat pentru postul de Președinte al Consiliului Județean Vaslui este Mihai Botez, deputat de Vaslui și președintele USR Vaslui. Alături de el, USR și PLUS candidează în județ cu o listă de persoane ce nu au mai deținut funcții politice până acum.

Astăzi am mai făcut un pas spre consolidarea unei alternative reale pentru județul Vaslui. Nu ne permitem să mai pierdem 4 ani conduși de personaje care s-au aflat în permanență în funcții publice, dar nu au reușit decât să mențină județul pe ultimele locuri la indicatorii dezvoltării. PLUS Vaslui, alături de USR Vaslui, îl va susține pe Mihai Botez în candidatura pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Vaslui. Suntem pregătiți să fim cea mai bună alternativă pe care o au vasluienii în aceste alegeri.” a declarat Marcel Lăudatu, președintele PLUS Vaslui.

Candidatura comună este pasul natural pe care îl facem după alegerile europarlamentare și prezidențiale, un pas ce ne duce spre formarea unei alternative politice democratice. Județul a suferit în ultimii 30 de ani din cauza incompetenței și politizării excesive. Vrem să aducem pe funcții oameni competenți, recrutați în urma unor concursuri reale în care criteriul principal este competența, nu obediența politică. Ne-am săturat de peticeli, de nepotisme și de subdezvoltare. Este timpul ca județul să meargă pe o calea dezvoltării.” a declarat candidatul USR PLUS pentru funcția de Președinte al Consiliul Județean, Mihai Botez.

Președinții celor două filiale au declarat că încă se lucrează la armonizarea programelor pentru dezvoltarea județului, iar filialele locale lucrează la dezvoltarea și alinierea programelor electorale pentru fiecare localitate.
Principalele direcții ale programului comun cu care va candida alianța precum și candidații comuni, vor fi anunțate în săptămânile ce urmează.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*