Home » Administratie » Șofer ceh, descoperit în Vama Albița cu peste 5.700 de țigări de contrabandă ascunse în cabina unui camion

Șofer ceh, descoperit în Vama Albița cu peste 5.700 de țigări de contrabandă ascunse în cabina unui camion

Un șofer străin de 51 de ani a fost prins de polițiștii de frontieră vasluieni în timp ce încerca să introducă ilegal în România, prin Vama Albița, peste 5.700 de țigări de contrabandă ce urmau să ajungă pe piața neagră din Cehia. Autoritățile de frontieră i-au confiscat marfa de contrabandă bărbatului ceh, pe care l-au și amendat cu suma de 5.000 de lei.

Un nou caz de contrabandă cu țigări stopat de către polițiștii de frontieră vasluieni la granița de est. De această dată este vorba de un șofer din Cehia, care conducea un camion cu remorcă, ambele înmatriculate în țara sa de origine. Autoritățile vamale au efectuat un control amănunțit atât asupra bărbatului de 51 de ani cât și a mijlocului de transport marfă.

În timpul verificărilor, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit, ascunsă şi nedeclarată în cabina camionului, cantitatea totală de 5.760 ţigarete, de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova. Cu privire la cele constatate, șoferul a declarat că ţigările îi aparţin şi că urma să le comercializeze pe piaţa neagră din Cehia

”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare totală de 1.440 de lei, a fost confiscată, iar șoferul a fost amendat cu suma de 5.000 de lei. (Ionuț PREDA)

About Buta Crina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Primăria Vaslui derulează proiecte europene de 196 milioane lei. Din această săptămână încep lucrările

de Dănuț CIOBANU  Din această săptămână vor începe lucrările ...

Primii legumicultori vasluieni solicită ajutorul de 3.000 de euro pentru comercializarea roșiilor

O parte din legumicultorii vasluieni, înregistrați în programul ”Ajutor ...

Bărbat mort la Negrești după ce a fost acoperit de malurile unui șanț care s-au prăbușit peste el

Un bărbat de 50 de ani și-a găsit sfârșitul ...